2024-07-15 08:55:19

BAŞKAN SAĞLAM’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Türk Ordusu içerisinde yuvalanan hainlerin, bundan 8 yıl önce devletimize, milletimize ve demokrasimize karşı yaptığı alçak kalkışmanın, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirildiğini belirten Sağlam mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘‘Bayrağımızı, ezanımızı, devlet kurumlarımızı, meclisimizi ve millet iradesini hedef alan bu teşebbüsü gerçekleştiren fethullahçı terör örgütü mensubu üniforma giymiş hainler, kendilerine emanet edilen tankı, topu, uçağı, helikopter ve silahları, yine sinesinden çıktıkları kendi milletine yöneltmiştir.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine vatansever halkımız, demokrasimize uzanan ellere dur demek için ülkemizin her yerinde sokaklara, caddelere, meydanlara akarak, ecdadının düşman işgaline karşı koyduğu hürriyet aşkı ve mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir. Türk ve dünya tarihine damga vurmuş 15 Temmuz, bir milletin birlik ve beraberlik içinde canı pahasına verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.
 
Bu şanlı direnişimizin yıl dönümünde gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü ihanetten korusun, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.’’

DİĞER SİTELERİMİZ